Husbilar

Vi är återförsäljare för husbilar från Adria samt KABE och vi har alltid ett stort sortiment av nya och begagnade husbilar i lager.

Här hittar du vårt utbud av nya husbilar »

Här hittar du vårt utbud av begagnade husbilar »

KABE Travel Master

På KABE i småländska Tenhult började vi med tillverkning av husvagnar i början av 60-talet. Vi har under närmare 50 år lärt oss vad som fungerar i ett klimat som vårt och löpande ägnat oss åt att förbättra och förfina våra vagnar.

Visioner, idérikedom och en förmåga att omsätta goda idéer i praktiken är vad som präglat KABEs utveckling. Våra ambitioner för ett bekvämare och trivsammare campingliv har resulterat i ett antal unika lösningar – inte minst när det gäller viktiga funktioner som värme och ventilation. Vi överdriver inte när vi påstår att KABE under ett halvsekel gått i spetsen för utvecklingen av husvagnar och det är i den andan vi jobbar vidare.

Vårt unika golvvärmesystem och våra egenutvecklade plastreglar med ingjutna luftkanaler är ett par av våra patentsökta uppfinningar. Vårt optimerade ventilationssystem VarioVent är en patenterad lösning som du inte hittar i någon annan husvagn.

Våra husbilar, KABE Travel Master, bygger på gedigna kunskaper och erfarenheter. De är också resultatet av egna och kunders önskemål och – inte minst – av vårt eget kvalitetstänkande. Med hjälp av skickliga hantverkare och duktiga tekniker kan vi bygga upp till fyrahundra husbilar om året i vår 12 000 kvadratmeter stora fabrik, som fortfarande ligger i Småland.

Kvalitet och säkerhet, form och funktion genomsyrar hela vår tillverkning och frågan är om inte de tuffaste kvalitetskontrollerna genomförs av oss själva. Vårt kvalitetstänkande går igen i alla detaljer – isolering, ventilation, värmesystem, fönster, möbelkonstruktion.

Och med all standardutrustning som också ingår i priset, får du mycket mer för pengarna! Samtliga av våra husvagnar och husbilar är svensktillverkade.

Adria

Starten på Adria Mobil, en av Europas ledande producenter av husvagnar, husbilar och villavagnar, går tillbaka till 1965 då den första husvagnen – en Adria 375 – tillverkades i Novo Mesto. Denna allra första husvagn exporterades till och såldes i Sverige vilket kan ses som en indikation på den succén som Adrias produkter haft på den europeiska marknaden sedan dess.

Nyckelfaktorer för succén till Adria Mobil är huvudsakligen den omfattande kunskap och erfarenhet företaget har inom utveckling, produktion och marknadsföring av husvagnar, husbilar och villavagnar. Genom att erbjuda ett komplett utbud av produkter, ständigt komma med nya innovationer och anpassa produkterna efter kundernas önskemål har företaget upprätthållit ett konkurrenskraftigt försprång samtidigt som varumärket Adria har blivit det mest igenkända och populära på den europeiska marknaden inom branschen.

Kvalité, uppfinningsrikedom och erfarenhet finns med i alla Adria Mobils produkter, vilket erbjuder oändliga möjligheter för en aktiv fritid – lär känna dem du också!

Adria Mobil – living in motion.

 

 SENASTE HUSBILARNA